HUISWERKBEGELEIDING IN AMSTERDAM

Instituut Keizer: huiswerkbegeleiding in een veilige en vertrouwde omgeving

Heeft uw zoon of dochter regelmatig problemen met het uitstippelen van een goede planning? Of lukt het veelal niet om deze planning waar te maken? Met als gevolg dat huiswerk niet op tijd af is, de leerstof niet goed wordt begrepen en de spanning voor de toets of het examen oploopt. 

Instituut Keizer reikt de helpende hand aan met huiswerkbegeleiding in Amsterdam voor middelbare scholieren. Neem contact op voor meer informatie of advies. Bent u al overtuigd? Schrijf uw kind direct in en ga een traject met ons aan! Maak het verschil!

Instituut Keizer vindt het belangrijk dat kinderen zich vrij van blokkades kunnen ontwikkelen. Wij zetten ons als professionele organisatie in om kansen voor kinderen op de middelbare school te creëren en te vergroten. De leerlingen krijgen huiswerkbegeleiding op de Keizersgracht in Amsterdam, een veilig en vertrouwd klimaat. De ervaren coaches zorgen voor persoonlijke aandacht en heldere communicatie. Met als resultaat dat iedere leerling zich welkom voelt en met plezier naar het instituut komt.

Ons traject richt zich daarbij op:

TARIEVEN HUISWERKBEGELEIDING IN AMSTERDAM

LOSSE DAG

€40

2X PER WEEK

€275 P.M.

3X PER WEEK

€375 P.M.

4X PER WEEK

€450 P.M.

5X PER WEEK

€500 P.M.

Minimale afname is twee maanden. Lees hier de voorwaarden van Instituut Keizer.

Intakegesprek voorafgaand aan huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Instituut Keizer bespreekt tijdens een intakegesprek voor de begeleiding van huiswerk eerst waar de leerling aan gaat werken. Vervolgens wat de gewenste doelen zijn. De leerlingen worden vervolgens aan de hand van een persoonlijk leerplan door een van onze coaches begeleid met huiswerk. De toegewezen mentor is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van uw kind. 

Het traject met onze begeleider vindt minimaal twee keer per week en maximaal vijf keer per week na schooltijd plaats. Instituut Keizer is doordeweeks geopend van 13:00 tot 19:00 uur. De tijd dat een leerling aanwezig is, hangt af van zijn of haar lesrooster. Het huiswerk wordt eenvoudig ingepland in ons digitale systeem.

Huiswerkgroep van maximaal veertien leerlingen en minimaal twee coaches

Een huiswerkgroep bij Instituut Keizer bestaat uit maximaal veertien leerlingen. Deze leerlingen krijgen door minimaal twee coaches huiswerkbegeleiding in Amsterdam. Onze ervaren en toegewijde coaches verdelen hun aandacht goed over alle leerlingen, zodat iedereen individueel optimaal wordt geholpen. Er vindt na elke tien weken een evaluatiegesprek plaats tussen de leerling, de ouders en de mentor. De voortgang wordt besproken en vastgesteld en waar nodig wordt het eerder opgestelde persoonlijke plan aangepast.

OP INSTITUUT KEIZER BIEDEN WIJ VERSCHILLENDE SOORTEN BEGELEIDING AAN:

Huiswerkbegeleiding door Instituut Keizer

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding Amsterdam​

Direct inschrijven voor huiswerkbegeleiding in Amsterdam?
Cijfers leerlingen omhoog dankzij huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Instituut Keizer is daarbij ook uw professionele en betrouwbare hulplijn voor bijles, Citotraining, examentraining en zomerschool. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie LVSI (Landelijke Vereniging voor Studiebegeleidingsinstituten). We zijn transparant in onze werkwijze en tarieven. Uw kind staat altijd centraal. Met de hulp en ervaring van Instituut Keizer houden kinderen meer tijd over voor leuke dingen. Het zorgt ook nog eens voor hogere cijfers! Bel 020-7705056, e-mail (info@instituutkeizer.nl) met uw vragen of verzoeken. Of kies voor direct inschrijven van uw kind bij Instituut Keizer. Wij bieden hulp bij het huiswerk maken!

Schrijf hier direct in!