DIT ZIJN WIJ

Mara van Eekeren

Mara van Eekeren is vanaf de start van Instituut Keizer betrokken. Samen met Annewies van Buren heeft zij Instituut Keizer vormgegeven. Al een aantal jaren leidt zij kinderopvangorganisatie Klein & Co en met Instituut Keizer zal zij haar onderwijshart weer kunnen laten spreken. Na het afronden van de opleiding Leraar Basisonderwijs, heeft zij in het basisonderwijs gewerkt. Ook de master Pedagogiek, met als specialisatie zorg coördinatie heeft zij afgerond. 

Bij Instituut Keizer zal zij op de achtergrond aanwezig zijn en zich focussen op beleids- en organisatieontwikkelingen. Mara vindt het belangrijk dat een kind de mogelijkheid krijgt om zich vrij van blokkades te kunnen ontwikkelen. Zij zet zich in om kansen voor kinderen te creëren en te vergroten.

Annewies van Buren

Annewies is vestigingsmanager bij Instituut Keizer. Na het afronden van de opleiding tot Leraar Basisonderwijs en het werken op verschillende basisscholen, is Annewies doorgegaan met de (pre)master Forensische Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na deze opleiding heeft ze ervaring opgedaan met jongeren die zijn vastgelopen op school door zowel internaliserende als externaliserende problemen en heeft zij gewerkt als zorgprofessional voor jongeren met een psychiatrische stoornis.

Bij Instituut Keizer bundelt ze haar kennis en ervaring om de leerlingen zo optimaal mogelijk te helpen. Een veilig en vertrouwd klimaat vindt zij het allerbelangrijkst. Ze zal er daarom ook voor zorgen dat iedere leerling zich welkom voelt en met plezier naar ons instituut komt! In haar vrije tijd houdt ze van reizen, lekker eten, de zomer en is zij vaak in de sportschool te vinden.