WISKUNDE BIJLES LEIDEN

Wiskunde bijles in Leiden

​Wiskunde wordt door veel leerlingen in het middelbaar onderwijs als een moeilijk en vaak ook saai vak gezien. Wiskunde bijles in Leiden door Instituut Keizer biedt uitkomst. Onze vakbekwame en ervaren docenten geven een-op-een bijles als leerlingen vastzitten bij meetkunde, breuken, kansberekening of kwadratische formules. Uw kind bouwt wiskundig inzicht op en legt de basis voor een goed bètabegrip. Neem contact op voor meer informatie of schrijf uw kind hier in voor wiskunde bijles in Leiden die de kennis en het enthousiasme voor het vak een boost geven.

Vaste coach evalueert vorderingen van leerdoelen

​De wiskunde bijles in Leiden start met een intakegesprek tussen de leerling en de vaste coach, waar een plan van aanpak met leerdoelen wordt opgesteld. De leerling leert planmatig werken, krijgt heldere uitleg van de lesstof, wordt overhoord, oefent voor toetsen en leert samenvatten. Rekenkundige en analytische vaardigheden worden aangeleerd. De begeleider van Instituut Keizer helpt bij het huiswerk en evalueert wekelijks de bijlessen met de leerling en na tien weken de vorderingen met de leerling en de ouders.

OP INSTITUUT KEIZER BIEDEN WIJ VERSCHILLENDE SOORTEN BEGELEIDING AAN:

Wiskunde bijles in Leiden voor alle niveaus

​Instituut Keizer geeft wiskunde bijles in Leiden voor alle niveaus, van het vmbo tot het vwo. De bijles richt zich naar de behoefte van de leerling. Onze coach ziet snel waar de knelpunten zitten, zodat de hiaten in kennis of leerachterstanden snel kunnen worden weggewerkt. De bijles wordt meestal meerdere malen per week (één uur les) gegeven, maar het is ook mogelijk twee uur achtereen bijles te nemen. De wiskundebijlessen zijn op doordeweekse dagen na schooltijd tussen 13:00 en 19:00 uur.

​Leerlingen verlaten de wiskunde bijles in Leiden met meer kennis, inzicht en zelfvertrouwen. Dat wilt u toch ook? Bel 020-7705056 of e-mail (info@instituutkeizer.nl) voor vragen of advies, of kies direct voor online inschrijven.

Wiskunde Bijles Leiden

Direct inschrijven voor huiswerkbegeleiding?