ZOMERSCHOOL AMSTERDAM

Tijdens de zomer weer goed voorbereid voor het nieuwe jaar

​Wilt u uw kind zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school en als brugklasser meer kennis en zelfvertrouwen meegeven? Instituut Keizer voorziet in deze behoefte met een leuke en leerzame zomerschool in Amsterdam. Kinderen die groep 8 van de basisschool hebben afgerond, worden tijdens een vijfdaags programma in augustus goed geprepareerd op het voortgezet onderwijs. Zorg dat uw kind in september met een gerust hart in de brugklas kan starten en schrijf uw kind hier in voor zomerschool in Amsterdam, waar educatie, gezelligheid en avontuur samenkomen.

OP INSTITUUT KEIZER BIEDEN WIJ VERSCHILLENDE SOORTEN BEGELEIDING AAN:

Overgang basisschool en middelbare school vaak grote stap

​De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor vele kinderen een grote stap. Ze doen allerlei indrukken op: nieuwe leraren, nieuwe klasgenoten, nieuwe schoolvakken, wisselende lokalen en nieuwe regels. Met de zomerschool in Amsterdam slaat Instituut Keizer een brug tussen beide werelden. Het programma omvat het aanleren en oefenen van vaardigheden en praktische tips ter voorbereiding op de brugklas. Denk aan het plannen van huiswerk, het voorbereiden van toetsen, het leren van woordjes en het maken van een samenvatting. Er wordt ook aandacht besteed aan gedrags- en gevoelsuitingen, zoals zelfvertrouwen, voor jezelf opkomen, omgaan met conflicten en samenwerken.

Zomerschool Amsterdam

Direct inschrijven voor huiswerkbegeleiding?

Zomerschool in Amsterdam met leuke activiteiten

​De kinderen leren tijdens de zomerschool in Amsterdam andere brugklasleerlingen kennen. Er zijn ook leuke uitjes. Een ieder krijgt elke dag een verzorgde lunch, gekoeld water en thee, gezonde tussendoortjes en elke aanstaande brugklasser krijgt een goodiebag met leuke en handige gadgets. De zomerschool aan de Keizersgracht 699 is maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 13:30 uur en dinsdag en donderdag van 10:00 tot circa 17:00 uur. De kosten bedragen € 200.

​Geïnteresseerd in de zomerschool in Amsterdam? Bel 020-7705056 of mail (info@instituutkeizer.nl) voor meer informatie of kies meteen voor inschrijving.